Pripremite:
5-6 srednje velikih cikli
maslinovo ulje
himalajsku sol
svježe mljeveni papar
150g skute
2 žlice bučinih sjemenki
Ciklu operite, ogulite i narežite na šnite. Posolite, popaprite, poškropite maslinovim uljem. Poslažite na papir za pečenje i stavite u pećnicu zagrijanu na 180C. Pred kraj pečenja uključite opciju ventilator. Salatu možete jesti toplu i hladnu pa izaberite koja vam je opcija draža.
Pomiješajte toplu ili ohlađenu pečenu ciklu, natrganu skutu i posipajte bučinim sjemenkama. Po potrebi dodatno začinite i prelijte s malo bučinog ulja, ako ga imate.
Objavljeno 17.10.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija