Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
Ekskluzivna ponuda
Iskoristi priliku za 50% popusta na Fitness kuharicu s 50 zdravih recepata za sve obroke u danu. Ograničena količina i broj dana!
Kada želite na brzinu spremit neko meso evo vam ideje. Ovako sam dosta često radila šnicle, kako juneće i goveđe, tako i teleće samo što bi za teleće trebalo puno manje vremena, a uz njih bi i bacila koje jaje na oko.
Prilog može biti sve što vam padne napamet – razno povrće pa čak i palenta, koja inače ne ide uz ovakvu vrstu mesa, no dobro paše.
Sastojci:
- 500 gr junećih šnicli
- 400 gr pelati
- 3 srednja crvena luka
- 4-5 češnja češnjaka
- peršin
- malo maslinova i malo suncokretova ulja
- sol, papar, malo bijelog vina po želji
Priprema:
Sve se stavlja na hladno. Znači najprije malo ulja, zatim pola isjeckanog luka, šnicle koje ste dobro istukli i sa jedne strane, malo posuli brašnom, isjeckane pelate, sitno nasjeckani češnjak i peršin, pa opet ispočetka.
Posolite, ubacite par zrna papra, poklopite i stavite kuhati. Kad uzavre, smanjite vatru te lagano dinstajte sat vremena. Povremeno pogledajte, ulijte malo vode po potrebi i po želji pri kraju malo bijelog vina.
Posložite sa prilogom po želji. Idealno je za one koji ne smiju radi žuči i sličnih problema dinstati luk, a super je i za ljude koji rade pa moraju ručak spremiti dan prije. U slast!
Ostale recepte gastrodive pogledajte ovdje.
Izvor: gastrodiva.bloger.hr
Objavljeno 25.03.2011.